Krédónk: Cégünk azért alakult, hogy a vegyszeres fertőtlenítés mellett, vagy esetleg a helyett, az ózonos fertőtlenítést népszerűsítsük. Ipari és lakossági ózonos fertőtlenítés terén próbálunk a legkorszerűbb eszközökkel kiszolgálni a leendő ügyfeleinket. Több oldalon is kifejtettük, mennyire környezetbarát és hatékony módszerről beszélünk. Mi ehhez a hozzáértésünket és professzionális kiszolgálásra törekvésünket próbáljuk hozzátenni. A modern eszközök és az ügyfélbarát hozzáállásunk hozza meg a közel 100% – os eredményt.


Tisztelettel: Molnár Endre
Ózon-kontakt kft tulajdonosai nevében

Hasonlóan a lakossági szolgáltatásunkhoz, a különböző gépjárműveknél, az ózonos fertőtlenítés a kellemetlen szagok, gombák, spórák, baktériumok, vírusok semlegesítésében különösen hatékony, A sokszor emlegetett legionella baktérium semlegesítésében is élen jár. Ezért ajánljuk autó klímák fertőtlenítésére is. Különösen, hogy két legyet ütünk egy csapára. Gépjárműve belső utastere /klíma, kárpit, stb./ teljes fertőtlenítésen esik át. Felhívjuk a figyelmüket, hogy a szűrők cseréjét nem tudjuk megoldani az ózonkezeléssel.
Ne feledje: Az olcsó, de jó lesz, készülékekkel nem lehet minőségi, alapos munkát végezni. Ha az ózonos kezelést nem szakszerűen végezzük el, a baktériumok kis százalékát pusztítjuk el. Az ipari berendezéseinkkel a fertőtlenítést követően, várakozási idő nélkül azonnal használatba vehető az a gépjármű.

Ha az intenzívebb kezelés indokolt, az ár az alapkezelés árakhoz képest akár 30% – kal is több lehet!
Ha nem a szervizünkben tudjuk megoldani az ózonos kezelést, kénytelenek vagyunk kiszállási díjat elkérni.
Vecsésen ingyenes. Vecsés környékén, Budapesten egységesen:

4.900 Ft

Az áraink tartalmazzák az áfát.

Visszatérő ügyfeleinknek szolgáltatásaink árából kedvezményt adunk.

Parkoló övezetekben a kezelés időtartalmára, általunk kifizetett parkolási díj,felszámításra kerül!

Hívjon minket vagy írjon nekünk!