Krédónk: Cégünk azért alakult, hogy a vegyszeres fertőtlenítés mellett, vagy esetleg a helyett, az ózonos fertőtlenítést népszerűsítsük. Ipari és lakossági ózonos fertőtlenítés terén próbálunk a legkorszerűbb eszközökkel kiszolgálni a leendő ügyfeleinket. Több oldalon is kifejtettük, mennyire környezetbarát és hatékony módszerről beszélünk. Mi ehhez a hozzáértésünket és professzionális kiszolgálásra törekvésünket próbáljuk hozzátenni. A modern eszközök és az ügyfélbarát hozzáállásunk hozza meg a közel 100% – os eredményt.


Tisztelettel: Molnár Endre
Ózon-kontakt kft tulajdonosai nevében

Mire jó az alap lakossági fertőtlenítési szolgáltatásunk: Dohos, büdös szagok, mint például a penészedés, lakásfelújítás utáni vegyszer szagok, égés illetve dohányfüst okozta kellemetlen szagok megszüntetésére.

Betegségek utáni, higiéniai, vagy egyszerűen csak megelőző fertőtlenítésre. Büdös klíma, hűtőszekrény szagtalanítás, fertőtlenítésre.
Bruttó árainkat a kezelési idő hosszúsága határozza meg. Kezelési idő hosszát a helyiség belmagassága, alapterülete és a határozza meg,

Az alap 30 perces kezelési idő 2 periódusból áll. 15 percre elárasszuk a területet ózonnal, majd 15 perc alatt visszaállítjuk a terület normális oxigén szintjét.

Az áraink tartalmazzák az áfát!


Erősebben fertőzött területen, mint terjedelmes penésztelepek, makacs beivódott kellemetlen szagú helyiségek, atkák, atka ürülék fertőtlenítése, egyéb rendkívüli fertőzött területeken kb. 30% – kal nő a megrendelő költsége. Extrém sokkoló kezelés külön kérésre oldható meg.

Kezelési idő aránya a költséggel.

Biológiai mérés előtte utána


1. Akkreditált mérés /alkalom/helyiség ára:

55.000 Ft

Levegő mikrobiológiai mérés, jegyzőkönyvvel

2. Műszeres mérés, azonnali eredménnyel/alkalom/helyiség ára:

20.000 Ft

A kórokozókat szinte azonnal kimutatja, ( RLU = Relatíve Light Unit (relatív fényegység alapján) azonnali szóbeli tájékoztatással.

Visszatérő ügyfeleinknek szolgáltatásaink árából kedvezményt adunk.

Parkoló övezetekben a kezelés időtartalmára, általunk kifizetett parkolási díj,felszámításra kerül!