Lakosság részére az ózonos fertőtlenítési eljárás, különösen hatékony és környezetbarát lehet. Sokszor tapasztaljuk, hogy otthonunkba már megbetegedve térnek haza szeretteink, ez magas fertőzés veszélyt jelent.
Allergiás megbetegedések is kialakulhatnak. Próbáljuk gyermekeinket védőoltásokkal óvni fertőzésektől, de számos kórokozó megbetegítheti őket. Vegyszeres tisztítószerekkel szabadulunk meg a ránk rakódott szennyeződésektől, ami plusz problémát okozhatnak az arra érzékeny embereknél. A terület ózonkezelése a legbiztonságosabb módszer, amivel környezetünket fertőtleníthetjük. Abszolút vegyszermentes eljárás, ami nem csak a tárgyak, padlók felületét fertőtleníti, hanem a helyiségek levegőjét is. Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő szer.


25-ször hatékonyabb, mint a hipoklórossav. ( HOCI )
2500-szor hatékonyabb, mint a hipoklorit. ( OCI )
5000-szer hatékonyabb, mint a klór-amin. ( NH2 CL )
(Összehasonlítás 99,99% -a baktérium koncentráció mellett)

Járványos időszakokban elejét lehet venni a járványok terjedésének a otthonunkban. Az ózon hatékony a poratkák által kiváltott allergiás tünetek megszüntetésére. Hatásos a matracokban, szőnyegekben, takarókban, kárpitokban megtelepedő pollenek, gomba spórák ellen is.

Cégünk professzionális gépeket használ!

További információért keressen minket Emailben vagy olvassa el a GY.I.K-ot!