Professional Partner

A Professional Panther ózongenerátor a globális vezetője a saját teljesítményosztályában. Habár a Professional Panther mindössze 6 kg súlyú, mégis teljesítménye 7500 mg / óra. A gép beltéri alkalmazása széles alkalmazhatóságú szagtalanító megoldás, melynek célja a szagok tényleges megsemmisítése, nem pedig a lefedése. A Professional Panther egyedülálló, szabadalmaztatott, kettős dielektromos gátló technológiával rendelkezik, amely maximalizálja az ózonkibocsátást, minimálisra csökkenti a karbantartást és maximalizálja a megbízhatóságot. A Professional Panther megfelel az UL, FCC és CSA szabványoknak.

Kezelőpanel

Felhasználási területek:

-Tűz utáni füstszag eltávolítása  
-Eltávolítja a cigarettafüst szagát     
-Eltávolítja a penész és a gomba és árvíz- és vízkárosodását utáni szagokat kórokozókat, alábbi területeken alkalmazható sikeresen:
-párásítók         
-padlások         
-házak pincéje       
-fürdőszobákban        
-légcsatornák        
-nedves mennyezetek és falak        
-nedves szőnyegek és ablakok        
-a gőzből és a fürdőszobák és a ruhaszárítók vagy a kályhák körüli rossz szellőztetés következtében keletkező páralecsapódás okozta penész
-hotel- és motelszobák        
-lakóhelyiségek idősek gondozóházaiban        
-apartmanok    
-eltávolítja a főzésből és a kandallókból származó kellemetlen szagokat és baktériumokat

További információ PDF formátumban : Professional Partner

A kiváló minőségű ipari ózon készülék nálunk megrendelhető. Szállítási idő általában 2-4 hét. Árával kapcsolatban kérhet árajánlatot és további információt az alábbi e-mailen és telefonon.

Garancia idő 1 év.