Ózongenerátor bérlés
Lehetőség van ipari ózongenerátor bérlésére is. Mivel nagy értékű ózongenerátorokról van szó, ezért az ózongenerátor bérlését néhány feltételhez kell kötnünk.

Ózongenerátor bérlés, bérleti díját a bérbevétel idejének hosszúsága is befolyásolhatja. Gépeink helyes használatáról, átadás előtt egy rövid ismertetővel segítjük Önöket.

 A bérletbe vétel feltételeiről kérjük érdeklődjenek telefonon munkatársainknál, vagy emailben.  

Ózongenerátor gépeink:

Idézet: Ha csinálsz valamitcsináld jól, vagy ne is foglalkozz vele.  

Adam Makos.

Ha megfelelően kezeljük, és észszerű biztonsági óvintézkedéseket követünk, az ózon a legbiztonságosabb fertőtlenítő anyag, amit napjainkban használnak.

Az ózon biztonságos vegyszermentes, 100% környezetbarát fertőtlenítőszer, és szagtalanító, légtisztító vegyület.

Az ózon semmiféle maradványt nem hagy maga után. Rövid idő alatt magától is visszaalakul oxigénné és egyszerűen eloszlik a levegőben, maradandó káros anyagok, és a környezet degradációja nélkül.

FONTOS hogy ha az ózonos fertőtlenítő eljárást olyan berendezéssel végzik, amely nem rendelkezik ózon lebontó ciklussal, akkor a kezelést követően hosszabb-rövidebb szellőztetésre van szükség mielőtt a helyiséget használatba veszi, azonban vegye figyelembe, hogy a szellőztetés csökkenti a kezelés hatékonyságát is. Ezért mi kizárólag olyan berendezést használunk amely rendelkezik ózon lebontó (oxigénné alakító) ciklussal!

Az ózon nem biocid hatóanyag, nem szerepel sem az Európai Unió által jóváhagyott biocid hatóanyagok jegyzékében, sem a felülvizsgálati programba felvett hatóanyagok között. Ezért ózon fertőtlenítő anyagként való felhasználása nem engedély köteles az EU-ban, így Magyarországon sem.